00:00:00

 Грузчики, грузоперевозки Secretele Sănătății și Frumuseții 20 € В месяц1 20 € Pe luna2 20 € В месяц2

Pieptene Cu Turmalina

Periajul cu un pieptene de turmalină ameliorează eficient durerile de cap. Microparticulele de turmalină, care fac parte din scoici, îmbunătățesc funcționarea creierului, ascuțesc memoria, vederea și ameliorează tensiunea nervoasă. Periajul cu piepteni de turmalină pe timp de noapte este recomandat ca sedativ. Acțiunea turmalinei are un efect benefic asupra reînnoirii foliculilor de păr, asupra creșterii părului!
pieptene energice de turmalină pentru sănătatea articolului de păr N 1!
Pieptenele de turmalină sunt realizate cu ajutorul unei nanopulbe energetice multifuncționale de înaltă tehnologie care emite anioni și bioelectricitate utilă pentru corpul uman, care îmbunătățesc microcirculația moleculelor și stimulează regenerarea celulară.
Pieptenele urmaline îmbunătățesc fluxul sanguin periferic al scalpului, ceea ce sporește imunitatea locală și stimulează creșterea părului. Datorită acțiunii anionilor, precum și a masajului direct al capului cu un pieptene și căldură în infraroșu, metabolismul pielii este îmbunătățit, iar bacteriile, datorită cărora se formează mătreața, nu se pot înmulți! Acesta este modul în care pieptenele de turmalină vă ajută să vă faceți părul și pielea capului sănătoși și frumoși! Părul frumos și strălucitor este visul oricărui bărbat. În fiecare zi petrecem timp îngrijindu-i și îngrijindu-i și, în această privință, nu puteți face fără un pieptene.
Acest pieptene nu numai că poate ordona părul dezgolit, ci poate acționa și asupra corpului într-un mod vindecător.
Utilizarea zilnică constantă a unui pieptene de turmalină ameliorează oboseala creierului, ameliorează spasmul vaselor cerebrale, calmează sistemul nervos, ajută împotriva durerilor de cap și a migrenelor, îmbunătățește circulația sângelui în cap și, ca urmare, memoria se îmbunătățește, insomnia dispare și tensiunea nervoasă este ușurat. Este necesar pentru dvs. dacă observați părul cenușiu în păr, căderea părului, mătreața, despicarea părului, vârfurile uscate și, de asemenea, dacă sunteți îngrijorat de amețeli constante, dureri de cap, boli cauzate de aportul insuficient de sânge la creier. Părul cade mai puțin.
Cum se utilizează acest produs cu turmalină:
Pieptănați-vă părul zilnic dimineața și seara, în timp ce masați capul de la coroană până la cea din spate pentru cel puțin 5 minute sau de 50 sau mai multe ori. Puteți folosi un pieptene pentru a vă masa palma. Pentru a face acest lucru, trebuie să turnați puțin ulei de masaj în palmă, apoi să efectuați mișcări de masaj cu un pieptene în următoarele direcții: de sus în jos, de la dreapta la stânga, apoi în sensul acelor de ceasornic în cerc; a doua oară în direcția opusă. Cu masajul zilnic, puteți obține o îmbunătățire vizibilă a corpului.
Precauții împotriva utilizării produsului:
Nu există contraindicații pentru utilizarea unui pieptene de turmalină. Acest produs este inofensiv și netoxic, combină funcții preventive, fizioterapeutice și igienice, adecvat pentru utilizare acasă, precum și în călătorii și călătorii de afaceri. Pieptenarea prelungită îmbunătățește circulația sângelui la nivelul scalpului, crește creșterea părului, crește activitatea creierului și longevitatea. Are un efect cosmetic ridicat.
Este foarte important să înțelegem că:
Produsul nu este un dispozitiv medical. A nu se utiliza ca medicament sau în locul medicamentului. Recomandat ca agent profilactic și, pentru a atenua starea corpului, în combinație cu un tratament complex. Pentru orice întrebări legate de sănătatea dumneavoastră, trebuie să vizitați un medic.


Цена: 150 LeiEUR

Недостаточно денег? купите этот товар или услугу в кредит. Кредит от компании...


№ объявления: 14404
Дата подачи: 9 сентября 2021
Показов: 57
Город: Кишинёв
Автор: Blotchi Dumitru
Сообщите автору, о том что Вы нашли это объявление на сайте www.public.md Спасибо
Будьте внимательны, не совершайте сомнительных сделок,
объявления могут размещать мошенники, убедитесь в добросовестности автора.
Если Вы увидели такое объявление, сообщите администрации сайта
Поделитесь с друзьями в своей соц. сети
Ссылка на это объявление:
http://www.public.md/board/read14404.html
Копируйте ссылку и размещайте в ваших группах на Одноклассниках и Facebook
Новые объявления Ещё объявления
Добавить объявление
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Adventist.md

Хостинг, Поддержка и продвижение сайтов в Молдове