00:00:00

Creative Expert

 Грузчики, грузоперевозки Secretele Sănătății și Frumuseții 20 € В месяц1 20 € Pe luna2 20 € В месяц2

CUM SA ECONOMISIM PE TRAININGURI ÎN VINZARI

Поделитесь с друзьями в своей соц. сети


CUM SA ECONOMISIM PE TRAININGURI ÎN VINZARI


Daca sunteti conducator
 
Daca va place sa va perfectionati;
 
Daca Dvs nu doriti sa platiti pentru studii mai mult decit costa in realitate.
 
Cititi acest articol pina la capat.
 


A venit timpul sa ne planuim bugetul pentru anul urmator si conducatorii isi pun intrebari despre citi bani sa ofere pentru perfectionare. Luind in consideratie faptul catrebuie sa invatam continuu, dar sa platim in plus nu prea se doreste. Aici noi intelegem ca toti noi am invatat pina acum, dar nu fiecare din invatamintele anterioare ne-au oferit noua cunostintele si capacitatile dorite. Si cu atit mai mult, nu fiecare invatatura nea ajutat sa obtinem rezultatele sau succesele dorite in lucru sau in viata de zi cu zi.
Mai jos o sa gasiti reguli rezonabile in alegerea trainingurilor in vinzari care garantat o sa va aduca pe Dvs si colaboratorii Dvs spre atingerea scoputilor propuse. Si daca noi alegem traininguri pe vinzari, atunci rezultatul acestor antrenamente vei fi un vinzator sau veai avea o echipa de vinzatori, care neobosit vor mari veniturile si vor micsora cheltuelile companiei.
 
* Aflati cit timp din lectiie pe vinzari vor lua antrenamentele practice. Asa cum e obisnuit deja sa numim seminarile teoretice, traininguri, este foarte important sa stititi timpul acordat practicii. Daca antrenamentele practice ocupa mai mult de 50 % din lectii, atunci puteti parcurge pasii descrisi mai jos.
 
* La alegerea unei companii de consulting, atrageti o deosebita atentie la accesibilitatea acestei companii si cu sincera dorinta sa va trasmita contactele clientilor, care deja au primit de la ei astfel de traininguri.
 
* Sa nu va fie lene, telefonati 5 – 10 clienti si confirtmati informatia despre rezultatele trainingurilor si ca aceste informatii sunt veridice.
 
* Cel mai bine sa sunati clientii care au primit lectii de vinzari nu mai putin de 4 – 5 luni mai inainte. Foarte des se intimpla ca eficacitatea instruirii, adica vanzarile cresc nu numai o luna dupa instruire, dar cres si pe o perioada mai lunga de timp.
 
*Aflati daca se urmaresc rezultatele instruiriilor. Informati-va in raport procentual cum sau modificat vinzarile. Nu fiecare conducator o sa va spuna cifrele exacte din vinzari, dar in raport procentual aveti mai multe sanse sa obtineti raspunsuri veridice.
 
* Intrebati companiile de consulting cum privesc ei ideia ca prin incheerea contractului de oferirea trainungurilor este nevoie sa indicati cifra garantata de sporirea vinzarilor pentru angajatii instruiti.Garantiile descrise in contract le poate oferi doar acea companie care este sigura ca lectiile lor intr-adevar vor da rezultate.
 
Suntem convinsi ca daca veti parcurge in totalitate pasii descrisi mai sus Dvs. la sigur veti putea alege traininguri pe vinzari pentru Dvs si colaboratorii Dvs.
 
Cu mare dorinta sa va ajutam, Veaceslav Bogdanov, (trainer în vânzări conducătorul companiei «МАСТЕР ПРОДАЖ» — "Maestru in vinzari" SRL).
 
 

© 2014. Toate drepturile sunt rezervate. Orice copiere neautorizată este interzisă. Drepturile aparțin S.R.L. „Maestru in vinzari” (tel.: +373 79411313)
 

Похожие статьи:

Бизнесс советы5 SFATURI CUM SA DEVII UN VINZATOR DE SUCCES

Бизнесс советыRESPONSABILITĂȚILE VÂNZĂTORULUI ȘI PRODUSUL ACESTUIA

Бизнесс советыКАК СЭКОНОМИТЬ НА ТРЕНИНГАХ ПО ПРОДАЖАМ

Adventist.md

Хостинг, Поддержка и продвижение сайтов в Молдове

Cele mai mici preturi pentru web-site pe websucces.md