00:00:00

Creative Expert

 Грузчики, грузоперевозки Secretele Sănătății și Frumuseții 20 € В месяц1 20 € Pe luna2 20 € В месяц2

5 SFATURI CUM SA DEVII UN VINZATOR DE SUCCES

Поделитесь с друзьями в своей соц. сети


5 SFATURI CUM SA DEVII UN VINZATOR DE SUCCES


Primul sfat: 
In primul rind trebuie sa incepi cu imbunatatirea propriei personalitati. Cel mai important in acest caz este starea emotionala, de-asemenea ar fi bine sa duceti un mod sanatos de viata si sa nu comiteţi acţiuni ilegale. Aduceti-vă în ordine viaţa personală.
 


Al doilea sfat:
Analizati-va caracteristicile personale, talentele si capacitaţile. Cu cîte mai multe calitaţi bune, necesare unui vînzator posedati, cu atit mai multe şanse aveti în a deveni un vînzator de success. Ocupaţi-vă doar cu lucruri dorite şi placute. Cea mai importanta calitate pe care ar trebui sa o posede un vinzator de success este abilitatea de a comunica în mod corect. De asemenea, abilitatea  de a ajunge usor la un acord comun cu orice persoană, precum și capacitatea de a atrage oameni.
 
Al treilea sfat:
Actionati! Timpul liber din fluxul de intrare de clienti folositi-l pentru a gasi clienti noi si a mentine comunicarea cu clientii vechi! Cea mai rea actiune — este inacțiunea!
 
Al patrulea sfat:
Este foarte important ca atunci cînd acționați să parcurgeti etapele corecte a unei vînzari de success si anume:
1.       Cautarea clientului;
2.       Stabilirea contactului cu clientul;
3.       Stabilirea necesitaților clientului;
4.       Prezentarea produselor, serviciilor bazate pe necesităţile clientului;
5.       Finalizarea tranzacției (dacă este cazul, lucrul cu obiecțiile).
 
 
Al cincelea sfat:
Studiati mult și analizati cunoștințele dobândite! Lumea și tehnologiile se schimba, de aceea este foarte important să se examineze în mod constant produsul sau serviciul pe care doriti sa-l vindeti. Invata, aplică în practică și antrenează-te. Cunoștințele și abilitățile vor rămâne cu tine pentru totdeauna, doar dacă formarea ta include practica!
 
Aceste sfaturi sunt oferite de  Veaceslav Bogdanov, trainer în vânzări cu peste 20 de ani de experienta în vanzari! Veaceslav Bogdanov este conducătorul companiei "Maestru in vinzari" SRL, care oferă cursuri de formare practică pentru toți cei implicați în vânzări (traininguri in  vanzari, cursuri deschise pentru vanzatori, formare corporativa pentru angajaţii secţiei vânzări).
 

Похожие статьи:

Бизнесс советыRESPONSABILITĂȚILE VÂNZĂTORULUI ȘI PRODUSUL ACESTUIA

Бизнесс советыCUM SA ECONOMISIM PE TRAININGURI ÎN VINZARI

Adventist.md

Хостинг, Поддержка и продвижение сайтов в Молдове

Cele mai mici preturi pentru web-site pe websucces.md